למרים ברנר - חוסר חשק

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/12/2015 | 18:46 | מאת: מילה

בהמשך לשאלתך לא הייתי בזוגיות ואין לי חשק מיני. לכן שאלתי אם חוסר חשק יתכן? או שזה רק כשיש בנ"ז ואז לא מקיימים יחסים?? אישית אני לא מרגישה ואף פעם לא הרגשתי חשק מיני.. להפך זה מה שמקשה עליי זוגיות. אני בתולה ולא ממש ששה לקפוץ למיטה ולהתפטר מזה. מצד שני ככל שעובר הזמן ואין בנ"ז זה הוך לבעיה כי שום בחור לא יחכה ואני לא יודעת אם אני מוכנה לרצות מישהו כשלא בא לי. זה למה אני מעדיפה להיות לבד אני מניחה שאנשים תוך חודש ופחות נכנסים למיטה.

שלום רב האם היו לך פעם פנטזיות ארוטיות או רומנטיות? האם אוננת או שאת מאוננת היום.? האם נמשכת פעם למישהו? לגבר או לאשה? כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי לברר את השאלות שאת שואלת, דרך אתר איט"ם למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית, או לטיפול פסיכולוגי במסגרת אחרת

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים