חוסר חשק מיני מוחלט

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/11/2015 | 22:03 | מאת: אשמח לעזרה

אשמח לעזרה. בחודשים האחרונים נעלם לאישתי החשק המיני. כמעט לחלוטין. לעיתים מאוד רחוקות יש לה קצת חשק. נסינו לטפל מהצד הפיזי. שמן לעיסוי המקום , טיפות נגד כאב וכו רצינו לדעת אם יש דרך להגביר את החשק המיני אצל נשים.. משחה או משהו אחר? מאכל מסוים?

אין טיפול קסם להחזרה של החשק המיני. היא צריכה לפנות לטיפול סקסולוגי ולעשות הערכה רפואית ונפשית לברור מה הסיבה לירידה בחשק המיני צריך לשלול בעיות פיזיולוגיות שקשורות לגיל תרופות מצב בריאותי הטיפולים התרופתיים להחזרה של החשק המיני בנשים מועטים מאוד

בהמשך לתשובה של ד"ר אברמוב תפנו לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים