כאבים חזקים בעת יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/11/2015 | 20:34 | מאת: עופרי

שלום רב, ותודה גדולה מראש על ההיענות בפורום. אני בת 26.5, נמצאת בזוגיות עם אותו בחור מזה 7 שנים. כמעט כל שבע השנים הללו אני לוקחת גלולות, כשרוב השנים אלה גלולות מרסילון. בשנה האחרונה יחסי המין שלי ושל בן זוגי אינם מצליחים להתקיים. הדבר החל מירידה ביחסי המין בעקבות שגרה וחוסר תשומת לב, ולאחר מכן מדלקות ופטריות בקרבי. עליי לציין שביקרתי אצל רופאי נשים רבים יחסית לגלי, ובכל פעם שעלתה בעיית הכאב ביחסי המין / שריפה נאמר לי כי זה בעקבות פטריה או דלקת, ולאחר טיפול בהן הדבר חזר. בחודשיים האחרונים אנו מנסים לחזור לביצוע יחסי מין, אך נתקלים בקושי גדול: יובש רב אצלי, וכאב גדול שמונע מהחדירה להתרחש. רציתי לשאול מה יכולות להיות הסיבות לכך, ולאיזה טיפול ויעוץ עליי לפנות? האם רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית? בתודה ושבוע טוב.

בהחלט יכול להיות שפיתחת תגובת כאב כתוצאה מהדלקות הרבות שהיו גם אם עכשיו כבר אין שמוש ממושך בגלולות וחוסר חשק מיני את צריכה לפנות לרופא שמטפל בבעיות כאב בעריה ולברר אצלו אם יש לך תופעה שנקראת וסטיבוליטיס אני בטוחה שרופאות נשים סקסולוגיות ידעו גם כן לאבחן את הבעיה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים