ועוד משהו ד"ר אברהמוב

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/11/2015 | 23:25 | מאת: יעל

הי, הבנתי שאת עובדת "במרכז אישי" מרכז לטיפול מיני. האם מדובר במשהו פרטי או שאפשר להגיע דרך קופת חולים?? אם זה משהו פרטי אז מה ההבדל בינו לבין קופת חולים מבחינת השירות? ושאלה נוספת: מהן שעות קבלת המטופלים האם ניתן אחה"צ? תודה

אני לא מטפלת במקרה כמו שלך מי שצריך לטפל זה עובד סוציאלי או פסיכולוג שהוא מומחה גם בטיפול מיני יש שרות שניתן במסגרת קופות חולים או בתי חולים ואז המחיר מסובסד יש מטפלים ומרפאות פרטיות שאז העלות היא הרבה יותר גבוהה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים