למה אני נרתעת שגברים נוגעים בי?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/10/2015 | 18:57 | מאת: נופר בת 21

היי , אני ממש זקוקה לעצות .. אז ככה אני בת 21 מעולם לא היה לי חבר אבל כן יצאתי ואם הרבה גברים ,לא לסטוץ ! היו גברים שרציתי והם לא וכאלה שאני לא והם כן . אני בחורה נאה ונראת מאוד טוב . מבחוץ אולי לחלק אני נראת עם הרבה ניסיון של קשרים ולחלק אראה בחורה עדינה וביישנית ממבט ראשוני עד שמכירים אותי. אני רוצה כבר חבר שיואהב אותי ואני אותו כמו כל אחד, רוב הפעמים אני מדברת חופשי עם בנים ולפעמים אני נרתעת כאילו מתביישת קצת . אבל הבעיה שמציקה לי היא נגיעות ברגע שאני רוצה מישהו אני מתביישת לגעת בו לא מסוגלת ולא נותנת גם שיגעו בי אפילו שלום ברגיל ביום יום אני נמנעת . אני כבר לא יודעת מה לעשות לגבי זה אשמח לעצות ,ואף לדעת מה הסיבה שגורמת לזה (אני שוב מציינת אני בחורה חברתית מאוד באמת אני לפעמים יותר מדיי חברתית איתם ולפעמים אני רגיל לא יותר ולא פחות )

שלום נופר הסיבות לרתיעה ממגע יכולות להיות רבות כמו טראומה בעבר, פחד מאינטימיות, קושי לתת אמון, קושי פיזיולוגי עם מגע ( מה קורה לך עם נשיקוות וחיבוקים במשפחה ועם חברות? )חרדות, ועוד. את מאוד צעירה ונראה שאת מלחיצה את עצמך על זה שאין לך חבר.כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי רגיל או למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים