שאלה למרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/10/2015 | 20:22 | מאת: ק'

הי, אני לא יודעת אם אני בפורום המתאים אבל אשמח להכוונה למי לפנות. יש לי בעיה מגיל ההתבגרות שבעצם מנעה ממני את הרצון לחבר ולזוגיות אני מבועתת מגברים. אני אחת שבאופן שיטתי לאורך חיי מוטרדת מינית בקטנה ע"י הערות מלל וע"י נגיעות. דוגמאות: גבר העביר את ידו דרך מושב האוטובוס ונגע וליטף לי את החזה כשישנתי באוטובוס עד שהתעוררתי ומצאתי כף יד על החזה. אחד העובדים במקום עבודתי החדש נכנס איתי למעלית וחיבק אותי. העביר יד על הצוואר. נהג אוטובוס כשהייתי קטינה תפס את ידי כדי שלא אתרחק ממנו שאל אותי שאלות על מקום מגוריי, בי"ס ואמר שרוצה להיות חבר שלי.. נהג אוטובוס אחר שאל אותי היכן אני רוצה לרדת ( במתחם תחנת רכבת צפון או מחוצה לה) עניתי בפנים ואז אמר בפנים?? כולן רוצות שאגמור בפנים.. ניסה ליצור עימי קשר עין במראה ולא פתח את הדלת האחורית כדי שאעבור לידו בכוונה כשאני יורדת. גבר הזוי בתחנת האוטובוס התחיל עם כל מי שהייתה שם וגם איתי , אף אחת לא התייחסה. לאחר מספר ימים יצא לו לעבור מולי וירק לי יריקה עסיסית על הפנים. גבר אחר התחיל איתי תוך כדי הליכתי על המדרכה והוא ברכב התחיל לקרוא "סליחה" כדי שאתייחס חשבתי רוצה לברר לגב רחוב מסויים ואז כשהתקרבתי הראה לי קסם עם כדור אמרתי "יופי" והמשכתי בדרכי אך הוא ליווה עם הרכב וכשראה שאני לא מתייחסת התחיל לצעוק בקולי קולות וכל הרחוב השתתק והסתכל עליי כאילו שאנחנו זוג שרב קרא לי זונה את אוהבת את זה חזק וכו'... עקבו אחרי ברחוב עד שנכנסתי לחנות לבני נשים כדי שילך.. גם בלימודים באוניברסיטה ,היו הטרדות בחור אחד שהיה דלוק עליי היה יוצא אחרי לשירותים כל הזמן רצה לדבר איתי.. אמר לי "את לא יודעת מה אני רוצה לעשות לך" בחור אחר קרא לי סקסית את מעמידה לפרופ' את הXXX מצטערת אבל יש לי רתיעה מגברים ויש עוד המון המון סיפורים העצוב שזה גם אם בחורים שאני בדייט איתם. אני מודעת ונזהרת ועדיין.. המגע שלהם מהיר מידי ואני הודפת אותם בדייט הראשון וזה לא מאהבה ואמפתיה. השאלה: למה דווקא אני???. אני לא מתלבשת בכלל יפה שוב מודעות מגיל צעיר כל הזמן לובשת רק גינס וחולצת טי שרט ועדיין..לא מעיזה לשים חצאית או גינס קצר כי יש לי רגליים ממש יפות לא מבליטה את הגוף ולא שמה מחשוף , אגב אני שטוחת חזה. את יכולה אולי מהניסיון לדעת למה??? מה בי גורם להם להרשות לעצמם מבלי לדעת עליי לפעמים דבר להעיז להתייחס אליי ככה?? וממה זה נובע??. ואיך למנוע את זה?? תודה מקרב לב

שלום רב, באופן כללי מה שעוזר להתנודד עם הטרדה מינית זה תחושת ערך עצמי, ביטחון עצמי,נחישות ואסרטיביות מול גברים מטרידים.להפסיק את ההטרדה מיד בהתחלה ולהתרחק מהם.לגבייך- השאלה שלך לא מתאימה לפורום אלה לטיפול פסיכולוגי רגיל או אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם. ,וזאת כדי לבדוק איתך מה קורה לך בקשר עם גברים ואיך לשנות את זה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים