למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/09/2015 | 22:40 | מאת: טל

תודה רבה רבה... עזרת לי מאוד!!! אני מקווה שזה בסדר שאני משתפת אותך, שאלתי שאלה שכזו בשני פורומים של סקסולוגים שהם גם רופאים. אחד ענה בדיוק כמוך ואפילו ענה אז שגבר כזה שילך אם את לא זורמת... והסקסולוג השני ענה: נשיקה היא המשך טבעי של המשיכה והכימיה שמרגישים בדייט ראשון ומאפשרת לראות אם גם הצד השני מרגיש משיכה דומה. אין שום סיבה לחכות איתה (מלבד עכבות תרבותיות). אם הנשיקה לא נעימה כבר בשלב זה, הסיכוי להמשך הקשר לא רב. אני רוצה לומר לך ששמעתי את התאוריה הזו מפי בחורים שאם היא לא מנשקת אז הם לא מזמינים לדייט שני...לא ידעתי זאת קודם והופתעתי שגם הד"ר אומר את זה.. אז בעצם הבחורים באמת ובתמים רוצים נשיקה ליצור קרבה? זה לא מהביט של חרמנות להשכיב או רוצים רק סקס?? שוב אני לא מדברת על נשיקה על הלחי.. אני בד"כ לא רואה אותם יותר..כי גם בדייט השני יצרוט קירבה וזו בעצם השאלה שלי האם אני לא מוכנה עדיין?? יש לי בעיה??

שלום טל אל תנסי להגיע לנוסחאות וכללים בנושא מה בדיוק עושים בכל דייט. כל אדם שונה.כל מפגש שונה, תסמכי על האינטואיציות שלך ותמשיכי להיות נאמנה לעצמך עם לווי טיפול כדי לבדוק את יש לך מעצורים ומגננות בנוסף לקצב האישי שלך של התקרבות שהוא לגטימי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים