למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/09/2015 | 16:46 | מאת: אור

שלום, אני בת 23 ודי נרתעת מגברים, לא אוהבת שהם מחבקים אותי וממש לא בעניין של מגעים מיניים (אני בתולה). לא עברתי שום טראומה, אני לא נמשכת לנשים ככה שאני מרגישה די דפוקה בכל הקטע הזה....... מה לא בסדר איתי? אשמח לדעת מה הסיבה?

שלום אור האם את מאוננת? האם את נהנית ממגע עם חברות, בני משפחה- חיבוק, נשיקה על הלחי? כדי להבין למה את נרתעת מגברים את צריכה להגיע למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם, או לטיפול פסיכולוגי מוסמך, לעבור אבחון בעזרת שאלות רבות דומות לאלה. אי אפשר לענות על השאלות שלך בלי להתעמק בזה, לפי האבחון יהיו כוון הטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים