דבר נוסף למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/09/2015 | 13:48 | מאת: טל

סליחה שאני מטרידה... אבל הנה תגובות מפורומים על להיכנס למיטה אחרי כמה דייטים? כולם אומרים שיש לחתור לשם אחרי מפגש שלישי ואם לא אין משיכה ואין מה להתאמץ... אז איך אוכל לשרוד ככה??? אם אראה חוסר נכונות יברחו.. " אם הבחורה לא נמשכת לגבר אז אחרי הדייט השלישי היא תמשיך לא להמשך. ואם כן,, אז בשביל מה המשחקים? אם את רוצה, אז לכי עם זה (זה סה"כ לעשות אהבה/סקס ואפשר להנות מזה) ואם לא, אז פשוט לא (וחבל לבזבז משאבי זמן, רגש וכסף)" "בשביל להגיע לדיט שלישי אני מעדיפה לעשות את הבדיקה הפיזית כבר בדייט הראשון... שלא יהיו נפילות או הפתעות קטנות..."" מה עושים מרים כשאת בתולה ומגיל 20 יש עלייך לחץ את מסתגרת והמצב נהיה יותר גרוע כי בגיל 30 כבר אף אחד לא בתול???

שלום טל אל תקחי ברצינות הוראות הפעלה כאלה - בני אדם הם מורכבים ולכל אחד מתאים משהו אחר

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים