למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/09/2015 | 13:29 | מאת: טל

חג שמח ותודה על המענה... שאלתי בפורום אחר קצת פירטתי יותר... מסתבר שאני בסדר כלומר גברים יוצרים מגע מהיר לא אמין מדובר בבחורים שאין לי היכרות איתם קודם. לצערי לא יצא לי הכיר מישהו במסגרת צבא ולימודים שם היו יותר ידידים שלי והם בעצמם היו ביישנים או לחלופין החברות אפלטונית. מאחר ואני בת 33 איך יוצאים עם בחור ולא מתביישים בבתוליות? תמיד היה לי עמוד שידרה ידעתי מה אני רוצה פתאום אני מבוגרת בלי זוגיות.. כי יש את המגע המעצבן הזה איך יוצאים עם בחור ומסבירים את המצב בלי שיברח? לרוב רואים שאין לי ניסיון או שסתם אומרים דברים כי אני לא אוהבת את כל המגע הנמרח בדייט. מה עושים? האם יש לעזוב אותם לנפשם כי הם מעוניינים בסקס? או שאני צריכה לאפשר להם מגע?

שלום טל למרות שגברים רבים ממהרים להתקרב במגע לפני שמכירים לעומק, את צריכה להיות כנה ואמיתית, נאמנה לעצמך ולתחושותייך. זה לא אומר לשתף בכל חוסר הנסיון שלך מהתחלה אלא לשתף בהדרגה, כאשר את קולטת שאת נמצאת עם גבר רגיש וסבלני. יש גם גברים שמרגישים כמוך. במסגרת טיפול יהיה לך יותר קל לעבור את התהליך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים