שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/01/2009 | 20:43 | מאת: אבי 111

יש לי חברה והיא בתולה ואנחנו עושים הכל חוץ מחדירה הבעייה היא שאין לה רגש בדגדגן לא משנה מה אני עושה ואני עושה הכל איתה היא לא מרגישה כלום זה מאד מוזר כי אם חברות קודמות זה לא היה היא לא מגורה ולא נהנית מיזה מה אני עושה במצב כזה? התופעה הזאת מוכרת אם כן אני ישמח לקבל תשובה או הפנייה לטיפול מסוים תודה

27/01/2009 | 13:03 | מאת: רוני

תשאל אותה מה נעים לה? האם כשהיא מאוננת היא מגיעה לסיפוק?

31/01/2009 | 19:56 | מאת: avi

היא אף פעם לא מאוננת והיא לא מרגישה כלום שאני יורד לה אין גירוי במקום משהו לא נורמלי מה שהיא נהנית איתי זה להתנשק אני לא יודע מה לעשות אני מאד רוצה שהיא תהנה ותגיע לסיפוק אבל היא לא מכירה את ההרגשה הזאת

27/01/2009 | 13:53 | מאת: מרים ברנר miriam 123

שלום אבי התופעה שאתה מתאר מוכרת ובדרך כלל זה קשור במידת הריכוז ברגע בחויה וגם בדרך הגרוי שאתה נותן לחברתך. לך אין יכולת לדעת מה נעים לה בכל שלב של גרוי, הדגדגן איזור מאוד רגיש אבל יש הבדלים בתחושתיות מבחורה לבחורה. רק חברתך יכולה לדעת מה נעים לה ברגע מסוים והיא צריכה לכוון אותך., חשוב שהיא תתרכז ברגע ולא במחשבות לחץ, דאגה או על משהו אחר. לפעמים יש מצבים שיש קצת נתק בין הראש לגוף. אם זה לא יסתדר תפנו לטיפול מיני לפי ההמלצות באתר איט"ם ( האגודה הישראלית לטיפול מיני ), אם אתם צעירים עד 20 פלוס אתם יכולים להתיעץ ללא תשלום ב "דלת פתוחה " טלפון 03-5101511-2

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים