חתך

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/07/2015 | 12:06 | מאת: מרי

היי לפני יומיים קיימתי יחסי מין כאב לי וירד מעט דם. עכשיו יומיים אחרי עדין קצת כואב לי באיזור של הכניסה לנרתיק ושמתי לב לכמו חתך קטן קטן. יש לציין שגם לפני 3 חודשים קרה לי בדיוק את אותו הדבר רק עם כאבים הרבה יותר גדולים ודימום רב יותר.

יכול לקרות במהלך קיום יחסי מין אם את מכווצת או לא מספיק רטובה או שהחדירה נעשתה לא בעדינות. כדי להשתמש בחומר סיכוך כמו שמן שקדים או ג'ל סיכוך ולדאוג לחדירה איטית תוך כדי זה שאת רפויה לחלוטין

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים