כאבים..

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/06/2015 | 13:53 | מאת: נוי

בגיל קטן היו לי הרבה בעיות בדרכי השתן והייתי מאושפזת בבית חולים והייתי סובלת הרבה מדלקות בשתן .. לאחר תקופה ארוכה שכבר אני בלי בעיות התחלתי לקיים יחסי מין וכל הזמן כואב לי ,הייתי אצל רופאים ומומחים אף אחד לא באמת עלה על הבעיה כל אחד אמר שיש לי משהו אחר נתנו לי טיפולים שונים וכלום לא עזר,השאלה שלע היא האם יכול להיות שכןאב לי לא מבעיה של רןפא נשים אלא מבעיה בדרכי השתן ?,אם אני יעשה בדיקת שתן יגלו מה הבעיה?

דלקת בשתן לא אמורה לגרום לכאבים בקיום יחסי מין אלא לכאבים בהשתנה פני לרופא נשים שמומחה לכאבים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים