שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/06/2015 | 19:35 | מאת: אורית

כואב לי בנרתיק שאני עושה סקס זה קיים מאז ומתמיד .. בהתחלה אמרו ישלי דלקת בנרתיק,אחר כך פטריה ואז הלכתי למומחה אחר שיש לי וסטבוליטיס נתן לי טיפול רוקחי לא עזרר כלל.. ושמעתי שוסטבוליטיס זה קשה ואי אפשר בכלל לקיים יחסי מין ואני לעומת זאת כן יכולה אך לא נהנת בגלל שיש כאב קטן,יש סיכוי שזה וסטבוליטיס אם אני כן מצליחה לקיים יחסים מלאים??

יש עוצמות שונות של וסטיבוליטיס ולכן לא מפתיע שאת יכולה לקיים יחסי מין אך עם כאבים. יש טיפולים רבים ושונים לבעית הכאב וגם אם נכשלת בטיפול אחד עדיין יש אופציות מרובות ופני לרופאים מומחים לנושא

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים