התייעצות קטנה..

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/01/2009 | 18:07 | מאת: רעות

היי, כיום אני בת 24 נוטלת גלולות יסמין כשש שנים + לאחרונה אני מרגישה שאני צריכה לעשות הפסקה עם הגלולות הרופאה שלי ייעצה לי שלא כדאי כי זה יכול לעשות שיבושים הוררמונליים. האם גם לדעתך זה נכון? ועוד דבר- בעצם אם אני רוצה אמצצעי מניעה קבוע שהוא לא גלולה מה האופציות ? התקן לגילי ולפני לידה ראשונה ,בא בחשבון? הבנתי שהספוגיות , בטיחותן ירודה וזה לא בא בחשבון... האם ישנן גלולות חלשות נוספות כמו יסמין?

אם אין לך תופעות לואי מהגלולות ואת מקיימת יחסי מין הרי שלא כדאי להפסיק. את יכולה להשתמש בטבעת לנרתיק שנקראת נובה רינג שמים אותה פעם ב 3 שבועות והיא מכילה מעט מאוד הורמונים. אם אין סיבה מיוחד%

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים