למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/02/2015 | 19:04 | מאת: אדווה

קרום הבתולין, קראתי שבד"כ לא מרגישים שהקרום נקרע ( מי לא מרגיש?) ושלא יורד מהר דם. האם זה נכון? זה לא כואב? האם בן זוג יכול להרגיש אם מישהי בתולה או לא? האם יש בנות שהקרום עבה ואז זה כן כואב? תודה וסליחה על השאלות המרובות

שלום אדווה זה בסדר גמור שאת שואלת, חשוב לשאול. קרום הבתולים דק, עם פתחים, גם הבחורה וגם הבחור לא יכולים להרגיש אם יש או אין קרום בתולים. לפעמים יש קצת דימום או קצת כאב בזמן קריעת קרום הבתולים, לפעמים לא מרגישים כלום. המסורת של לבדוק אם בסדין יש דם כדי לדעת אם הכלה היתה בתולה עושה עוול גדול. קיימת תופעה נדירה של קרום בתולים עבה במיוחד ואפשר לטפל בזה.את יכולה להתיעץ גם עם דלת פתוחה ללא תשלום 03-5101511-2 וגם לקרוא את הספרים סקס עכשיו בהוצאת בבל, וספר שאני כתבתי לפי מדור שהיה לי בעיתון ראש 1 - איזה מין ראש בהוצאת ידיעות אחרונות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים