מיואשת

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/12/2014 | 19:15 | מאת: שיר

היי, אני וחבר שלי כבר חודש וחצי מנסים לקיים יחסי מין ומפסיקים באמצע כי נורא כואב לי, כאב בלתי נסבל.. חשוב לציין שאני כבר לא בתולה, הייתי אצל רופאת נשים היא אמרה לי שהכל תקין ונמשיך לנסות אבל זה ממש ממש כןאב לי שאני לא יכולה להמשיך..אני כבר מיואשת ודואגת שזה לא ייפגע לי בזוגיות, בבקשה תעזרו לי

שלום שיר אל תמשיכי לנסות חדירה עד שתפתרו את הבעיה של הכאב. לכאב יש סיבה ואם הגנקולוגית לא אבחנה שום דבר היא צריכה להפנות אותך למומחים בנושא.בינתיים אל תקיימו יחסי מין בלי חדירה, ותפנו לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט"ם. את צריכה גם להיבדק אצל מישהי כמו ד"ר אברמוב שהיא גנקולוגית-סקסולוגית ויודעת לאבחן מה הסיבה לכאב ( למשל וגיניסמוס .), ןלפי זה הטיפול.בכל מרפאה מוסמכת לטיפול מיני יש גנקולוג-סקסולוג וגם טיפול מיני מוסמך

02/01/2015 | 15:06 | מאת: שיר

חשוב לי לציין שמפעם לפעם הכאב הולך וקטן, בכל מקרה לא להמשיך לנסות?

כן, זה לא אמור לכאוב בכלל, גם קצת כאב מחזק את הבעיה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים