לא רוצה סקס

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/12/2008 | 15:04 | מאת: טלטל

הי דוקטור תצילי אותי...לא רוצה סקס לא מענויינת במין אין חשק אין חרמנות כאילו הצורך הפיזי נמחק ,אני בת 39 אם לשתי בנות והרה שוב שבוע 8 אבל אין חשק כבר כמעט חצי שנה,ניסיתי טיפות חשק אבל זה בולשיט,אין הורמון בגוף שאחראי לכך?אולי נגמר לי ההורמון אולי יש תוסף...האמת אני מאמללת את בעלי ולא מגיע לו...אנו נשואים רק 8 שנים,,,טרם מיצינו את העניין...HELP

עד היום אין טיפול לירידה בחשק המיני בנשים בגיל הפריון נדיר שהבעיה הורמונלית כמו ירידה בתפקוד בלוטת התריס, עודף פרולקטין.. את בהריון כרגע ואם הרית ללא בעיות סביר להניח שההורמונים שלך תקינים. יותר מתאים לחשוב שהירידה בחשק נובעת מקשיים נפשיים או זוגיים. עייפות, עומס, שגרה ושחיקה יכולים מאוד בקלות לגרום לאבדן חשק מיני בנשים. ממליצה לך לפנות לטיפול מיני כדי לבדוק מהם הגורמים לירידה בחשק ואיך אפשר לטיפל בכך בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים