המלצה לשמן לעיסוי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/11/2014 | 10:13 | מאת: יהודית

דר' אברמוב שלום, אני מטופלת במרפאתך באיכילוב, כחלק מהטיפול אני משתמשת במרחיבים וכן עושה עיסוי יומי באזור פתח הנרתיק- בעבר השתמשתי לצורך זה בשמן שקדים אך זה צרב לי, החלפתי לשמן נבט חיטה- ואמרת לי שזה לא מומלץ כי מפתח פטריות, המלצת לי על שמן ויטמין E- אך בכל בתי המרקחת שהלכתי- אמרו לי שאין ויטמין E- יש נבט חיטה... אשמח לקבל את המלצתך לשמן אחר- שיהיה לי טוב, תודה רבה על הכל!

03/11/2014 | 23:47 | מאת: חבצלת

שמעתי ששמן קוקוס מאוד טוב ומתאים לעיסוי בעור וגם לעיסוי אינטימי - החומציות שלו מאוזנת וכנראה גם מאוד סיבות - אמור להיות מתאים

שמן זרעי ענבים שמן קוקוס שמן קלנדולה שמן אובליפיחה (צובע בכתום עז)

04/11/2014 | 09:16 | מאת: יהודית

ולכל הנשים שמגיבות להודעות- תודה על עזרתכן- ורצונכם לעונות ולעזר, אך כשאני רושמת בפרוש בראש ההודעה ד"ר אברהמוב- אני מעוניינת שהיא תענה לי. ולא אשה אחרת. בכל אופן תודה לכן

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים