לחץ במיטה(בסקס)

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/12/2008 | 19:50 | מאת: עדן

אני בת 19..יש לי חבר ואני לא מצליחה להיפתח במיטהה...וזה לא רק איתו קרה לי ככה גם במערכות יחסים קודמות.. אנחנו מתחרמנים ומגיעים למצב של תשוקה,וברגע שזה מגיע לחדירה אני כמו גופה..אני מתייבשת ולא זזה!! מה אני יכולה לעשות כדי להיפתח יותר לסקס ולזוז קצת יותר..תעזרייי ליייי בבקשה!!!

19/12/2008 | 21:47 | מאת: גלית

היי עדן איך מתחת קו תחתון מתחת לטקסט????

נסי להתרכז יותר בתחושות המיניות, בגירוי,בפנטזיה מינית, דברי עם בן זוגן מה לעשות כדי להגביר את הגירוי המיני ואיפה לגעת בך כדי שתהני. אם לא יחול שיפור פני ליעוץ מיני - כי נראה לי שהבעיה שאת מתארת נגרמת עקב מחסומים ומעצורים מיניים ויש מקום לטיפול בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים