טיפול מיני בנשים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2008 | 09:18 | מאת: רותם

שלום רב, רציתי לדעת איך פגישות עם מטפל מיני יכולות לסייע לי בתפקוד המיני שלי מול בן הזוג והאם הפגישות חייבות בהכרח להיות עם בן הזוג ?

לרותם שלום טיפול מיני בדרך כלל מתבצע כשיחות ( כמו אצל פסיכולוג ) עם המטפל\ת המיני. אם הבעיה זוגית הרי שהשיחות יתבצעו עם שני בני הזוג. אם במהלך הטיפול יסתבר שהבעיה יותר באחד מבני הזוג הטיפול יתמקד בו יותר. בטיפול מנסים להבין מה מקור הבעיה המינית, לנסות להבין את מניעיה ואז לעזור לך לפתור או לשפר את המצב. הרבה פעמים תקבלו שעורי בית ותרגולת ולפעמים השיחות יתעמקו יותר בהבנת הבעיה. טיפול מיני יכול להיות טיפול קצר מועד מה שנקרא בשפה מקצועית טיפול התנהגותי, או לפעמים יש צורך בטיפול נפשי מעמיק יותר, תלוי מה הבעיה שיהיה בהצלחה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים