החבר והפורנו

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/11/2008 | 12:32 | מאת: לי

שלום, יש לי חבר 3 שנים, זוגיות מדהימה, סקס מעולה אהבה מאוד גדולה, אני בחורה מושכת שניראת מאוד טוב. לאחרונה גיליתי שהוא צופה בפורנו, הרבה. כאילו מה אני לא מספיקה לך?אני לא מספיק מושכת שאתה צריך כלי עזר? הסקס שלנו לא מספיק טוב? קראתי כאן כתבות בנושא אך עדיין זה לא עזר ולא גרם לי לצאת מהתסכול.התשובות היו תראו סרטים אירוטיים שמתאימים ביחד, אני אפילו לא יכולה לחשוב על המחשבה. אני מודעת לזה שכל הגברים צופים בפורנו,ולפעמים משעמם, ולפעמים אנחנו לא ביחד אז חרמנים. אבל בשבילי זה הרגשה של בגידה.יש שם בחורות שלא רואות אותי ממטר, עם כאלה בחורות איך הוא בכלל יכול להימשך אליי למה שלא יהיה כל היום על המסך? הדימוי העצמי שלי ירד בצורה שאי אפשר לתאר. נפגעתי מזה מאוד חזק ניהיתי ממש מתוסכלת. אני לא מפסיקה לחשוב על זה, זה פשוט הכניס אותי לממש לדיכאון, הוא לא מבין מה קורה איתי, זה הוריד לי את כל החשק המיני והמשיכה אליו, קשה לי ליגוע בו, לדבר איתו, שלא לדבר על סקס. אני לא יודעת מה לעשות.

התגובה שלך מאוד קיצונית.... הייתי מציעה לכם לפנות לטיפול מיני זוגי כדי לבדוק איך אפשר למצוא את דרך הביניים בצורה שלא תפגע בחיי המין שלכם. יש מרפאות כמעט בכל בי"ח העוסקות בטיפול מיני ובכל קופ"ח יש מטפלים מיניים. בהצלחה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים