מה לעשות בכדי להגיע לאורגזמה?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/07/2008 | 11:55 | מאת: ש

בקיום יחסי מין עם בן זוגי אני מרגישה מגורה ורטובה. אך לא מצליחה להגיע לאורגזמה בעת החיבור. מה הסיבה לכך?

אם אני מבינה נכון את השאלה את לא מגיעה לאורגזמה בחדירה. ולכן מתבקשת השאלה האם את יודעת מה זה אורגזמה בדרכים אחרות? באוננות או במין ללא חדירה מגירוי חיצוני של הדגדגן? רב הנשים קשה להן להגיע לאורגזמה בזמן יחסי מין מלאים והן נעזרות בגירוי של הדגדגן על מנת להגיע לסיפוקן. רק כשליש מהנשים נהנות ומגיעות לאורגזמה רק מחדירה נרתיקית יש ספרים המלמדים כיצד להגיע לאורגזמה ניתן לקנות אותם בחנויות ספרים כמו עינוגי אישה של רייצ'ל סוויפט או לעצמך - מיניות האישה של לוני ברבך. אם זה לא יעזור ניתן לפנות לטיפול מיני שיתנו לך כלים כיצד להגיע לאורגזמה. בקצרה - באישה שלא יודעת איך להגיע לאורגזמה - טכניקת הלימוד היא דרך לימוד אורגזמה באוננות. בברכה ליאורה אברמוב

02/08/2008 | 12:37 | מאת: יובל

אני בת 40 אני אחרי 3 לידות, בשנים האחרונות אני סובלת מריח רע בנרתיק, הריח אינו נובע מפטריות, מה אני יכולה לעשות זהמאוד משפיע עלי בתפקוד המיני.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים