ירידת חשק דרסטית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/07/2008 | 14:48 | מאת: ניצן

שלום, אני בת 33 נשואה עם 2 ילדים (2+5). בהריונות שלי אני ידועה כמי שחווה עלייה מטורפת בחשק המיני, ומגורה תמידית לאורך כל ההריון. בהריו ןהאחרון הבאתי את עצמי למצב שחיפשתי לספק עצמי בדרכים לא רגילות בעיקר מול האינטרנט באתרי פורנו, והתוצאה היתה ירידה דרסטית בחשק המיני. פתאום ביום בהיר אחד נעלם לי החשק המיני. הרגשתי שכלום לא "עושה" לי את זה. אין ספק שהשיגרה תרמה לחוסר החשק לא מעט, וכיום אני נטול חשק מיני אל מול בעלי. ולמה אני אומרת אל מול בעלי? כי אני מוצאת עצמי לאחרונה נמשכת לגברים שקרובים אליי בסביבת העבודה, וזה מלחיץ נורא. איך יוצאים מזה?

הי ניצן יש אחוז ניכר של נשים שחוות בהריון עליה בחשק המיני. הדבר נובע מגודש בכלי הדם באברי המין בגלל הגדילה של הרחם והלחץ שלו על כלי הדם. אני מתארת לעצמי שחיים בבית עם שני ילדים קטנים ובקצב החיים של טיפול בילדים, עבודה וניהול הבית לא קלים לך.הסקס יכול להפוך לשגרתי, מתוכנן לשעות הקטנות של הלילה כשהעייפות גדולה ועל כן הופך להיות משעמם. מכאן נובעת גם הפזילה לכוונים אחרים. מציעה לך לפנות לטיפול מיני כדי לבדוק מה קורה עם על החשק המיני שלך - האם יש אכן ירידה דרסטית או שהירידה היא רק לגבי בעלך?ניתן לשפר את חיי המין בינך ובין בעלך ואולי אף להחזיר אותו למה שהיה בהתחלה. פני לאתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il או בררי במסגרת קופת חולים שלך על מרפאה לטיפול מיני בברכה ליאורה אברמוב

22/07/2008 | 10:39 | מאת: ניצן

ד"ר אברמוב תודה על תגובתך המהירה. מבדיקה שערכתי הבנתי כי את עובדת עם קופ"ח כללית. אוכל לדעת היכן כדי לפנות למרפאה?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים