שאלה חשובה!!!

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/07/2008 | 13:43 | מאת: ענבר

אני בתולה בת 20. לפני שבועיים נפגשתי עם ידיד והיחסים התחממו. הוא החדיר לי אצבעות. כשזה נהיה מהיר יותר והתחלתי להנות הרגשתי כאילו אני עומדת לחרבן. ממש הרגשתי שאם אני לא אפסיק הקקי יצא. הפסקתי אותו מיד ולאחר שהפסקתי התחושה עברה. גם בפעם אחרת שניסינו התחשוה חזרה על עצמה. מה הסיבה לכך? האם באמת זה יכול לקרות? האם אני זקוקה לטיפול כלשהו? או שאלו הם רק צירופי מקרים? אודה לתשובה.

לענבר שלום לא ברור להיכן הוא החדיר את האצבעות. סביר להניח שאם אכן את בתולה - בדרך כלל נכנסת רק אצבע אחת לנרתיק. תחושת גירוי מיני לא גורמת לתחושת יציאה - כך שנשאלת השאלה אולי הוא החדיר אצבעות לפי הטבעת ולא לנרתיק? אם הוא החדיר בכל זאת לנרתיק אולי הוא הפעיל לחץ על הקיר האחורי של הנרתיק הצמוד למעיים ועל כן ארעה תחושת היציאה - שישנה את כוון האצבעות לקיר הקדמי. ואם עדיין תרגישי את אותה תחושה פני לבדיקה אצל רופא נשים. בברכה ליאורה אברמוב

19/07/2008 | 19:11 | מאת: ש

שלום,אני בת 16 קיבלתי מחזור בפעם הראשונה בגיל 12 והוא היה תקין עד לפני שנה כבר לא קיבלתי ואני מפחדת!! למה זה קורה לי ? מה זה אומר? תודה מראש!

הפרעות מחזור קורות בגיל ההתבגרות . הדבר יכול לנבוע ממתחים, ירידה או עליה במשקל דרסטית, עילות גופנית מאומצת או שינויים הורמונליים. מציעה לך לפנות לרופא נשים ולהתיעץ איתו. סביר להניח שישלח אותך לבדיקות דם הורמונליות ויתן לך כדורים שיזרזו את חזרת המחזור. בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים