בעיית שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/07/2008 | 00:16 | מאת: ליאת פינטו

שלום, רציתי לדעת איזה תכשירים יש להשהיית השפיכה אצל הגבר ?

לליאת תכשירי השהיה לגבר מורכבים מספריי או משחת השהיה הנמרחים על ראש הפין כחצי שעה לפני החדירה. הם מכילים חומר מאלחש - מרדים ומקהים את התחושה. גם שמוש בקונדום יכול לעזור - יש קונדומים המכילים חומר מאלחש. הטיפול הנכון ביותר לדעתי זה ללמד את הגבר שליטה בשפיכה. את התרגולת ניתן למצוא בספרים שנמכרים בחנויות, או לפנות למטפלים מיניים. ישנם כדורים אנטי דכאוניים המעכבים שפ%E

לליאת תכשירי השהיה לגבר מורכבים מספריי או משחת השהיה הנמרחים על ראש הפין כחצי שעה לפני החדירה. הם מכילים חומר מאלחש - מרדים ומקהים את התחושה. גם שמוש בקונדום יכול לעזור - יש קונדומים המכילים חומר מאלחש. הטיפול הנכון ביותר לדעתי זה ללמד את הגבר שליטה בשפיכה. את התרגולת ניתן למצוא בספרים שנמכרים בחנויות, או לפנות למטפלים מיניים. ישנם כדורים אנטי דכאוניים המעכבים שפיכה ובמקרים קשים ניתן לתת אותם. יעילותם רבה אך צריך לקחת אותם על בסיס יומיומי. בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים