שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/09/2008 | 21:59 | מאת: ירון

הנני במערכת יחסים חדשה יחסית (חודש) עם בחורה חדשה ומקסימה. הסקס באופן כללי מצוין ואולי הכי טוב שהיה לי אם כי באופן יחסי לבחורות אחרות, אני שם לב כי באופן קבוע אני נדרש לסכך את איבר המין (ברוק..) על מנת לבצע כניסות ראשוניות..אני מבין שהדבר נורמאלי, אך בהשוואה לבנות אחרות היא הראשונה שאצלה אני נדרש לעשות כך. השאלה שלי היא זו: אני יודע שבמצבים בהם אני לא שותה מספיק או אפילו קצת מיובש - נוזל הזרע יהיה סמיך מאוד.. האם הדבר נכון גם לגבי האישה מבחינת חומר הסיכה? ההגיון אומר לי שכן.. האם אני צודק? משום שהבחורה פשוט לא שותה מים!! אני ממש צריך להשגיח עליה ולדאוג שתשתה, אני חושש שחלק מהקושי נובע מעובדה זו. אנא, באם אני צודק.. אמתי את טענתי בצורה ברורה עם הסבר קצר כך שאוכל פשוט לשלוח לה שתקרא, אני אודה לך מאוד מאוד.. תודה

מידת הסיכוך בזמן יחסי מין לא קשורה לשתיה. אלא למידת ההתעוררות והגירוי המיני. רטיבות אצל האישה מקבילה לזקפה אצל הגבר מבחינת רמת הגירוי המיני. אם חברתך לא רטובה מספיק - יכול להיות שהיא עדיין במתח, או בלחץ לפני קיום יחסי מין, לא מגורה מספיק וצריכה אולי יותר משחק מוקדם. לעתים בנשים שנוטלות גלולות נוצר יובש מסויים עם ירידה ברטיבות והן נדרשות אז בנוזל סיכוך. יש ג'לים מיוחדים לזה בכל בתי המרקחת . בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים