ייעוץ בנושא אישות בין בני זוג

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

24/12/2023 | 10:46 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור כל פעם בזמן יחסי אישות אני מרגישה שאני מתרטבת ממש מהנוזל של הזרע כלומר כן מרגישה שיש משהו שנכנס להפנים אבל תוך כמה שניות אחרי היציאה של הגבר הכל רטוב ויותר החוצה מה לעשות? אציין כי הדבר מקשה עלי להיכנס להריון מה עושים? בבקשה? שמעתי על תכשיר שנקרא סטאד זה יכול לעזור?

הגיוני שנוזל הזרע יצא החוצה אבל מליוני זרעונים נכנסים פנימה לרחם באותו הזמן זו לא הסיבה שאינך נכנסת להריון פני לרופא נשים להערכה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים