לא מצליחה לגמור כשמקיימת יחסי מין, וגם לא כשאני לבד

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/12/2023 | 14:08 | מאת: אאאאא

הי אני נשואה שנתיים מאד נהנית לקיים יחסים עם בעלי הבעיה היא שאני לא גומרת אני מאד מתחממת ומתרטבת אבל אף פעם לא הרגשתי משהו שונה כמו שמתארים גמירה האם יש לי איך לטפל בזה ? האם אני בטוח יכולה לגמור? אציין שאני מינית מאד לכן מתסכל אותי תודה על התשובה

שלום לך, כן, כל אשה יכולה לגמור בתנאים המתאימים. זה אומר להיות במיינדפולנס, בחוויה של הרגע, בגוף ובאינטראקציה עם בעלך, ולכוון אותו לתת לך את הגרוי שאת צריכה ורוצה. האם יש לך נסיון באוננות עם אורגזמה? בכל מקרה בריגוש גבוה תישארי מרוכזת בגרוי ותזרמי עם מה שקורה. התקשורת הפתוחה עם בעלך חשובה. אם זה לא מסתדר תפני לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

21/12/2023 | 14:23 | מאת: אאאאא

אין לי כל כך נסיון עם אוננות, כשניסיתי לא ממש הצלחתי להתרכז רק בגוף. עם בעלי אני בתקשורת מאד פתוחה ומדברים על הכל . כן יש לי הרגשה, כמין דגדוג ועונג כשהוא נוגע לי באזור אבל לא חושבת שזה נקרא גמירה לפי מה שאני יודעת אם הייתי גומרת היה ברור לי שגמרתי נכון ?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים