חשק מיני מוגבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/12/2023 | 15:02 | מאת: יבגניה

בת 60. נשואה 35 שנים. תמיד היה לי חשק מיני מוגבר. על אף גילי עדין מרגישה צורך גופני וגם נפשי לקיום יחסי מין בתדירות של כמה פעמים ביום. לא מרגישה מסופקת. עד כדי כך שהיו תקופות שקראתי לבעלי באמצע היום להגיע הביתה. לאחרונה בעלי לא מצליח לעמוד בדרישות שלי ואני נאלצת לאונן עם אביזרים. הייתי בהמון ניסיונות גמילה אבל כל דבר קטן עם ניצוץ מיני אני נדלקת ואין לי מעצורים. יש לציין שאני נאמנת לבעלי. אני מאוד מיואשת עדי כדי מחשבות אובדניות. בעלי מבין אותי ומנסה ביכולותיו אבל הוא כבר בן 65 והוא נאלץ בגללי להשתמש בגלולות שלא מרצונו. יש פתרון למצבי?

ממליצה לך לפנות לטיפול מיני יש מרכזים ציבוריים של מרפאות סקסולוגיות בבתי חולים בכל הארץ יש מטפלים פרטיים לפרטים תכנסי לאתר של האגודה לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים