כאבים וחרדה בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/11/2023 | 00:14 | מאת: מיכאל

אנחנו נשואים טריים (4 חוד') לאשתי יש בעיות תחושה וכתוצאה מזה חרדה כלשהיא מקיום היחסים. בנוסף היא מתלוננת שבחדירה כואב לה בשפתיים החיצוניות ובבדיקה של אחות היא אמרה שיש לה שפתיים חיצוניות ממש צרות. איך אפשר לעזור לה? ולטפל בענין?

אני לא חושבת שבדיקת אחות היא אבחנתית ואשתך צריכה דבר ראשון לפנות לבדיקת רופא נשים כדי להעריך האם מדובר בבעיה פיזית או רגשית בהתאם לממצאים היא תופנה להמשך טיפול רגשי על ידי סקסולוג בעיה פיסית על ידי רופא נשים המומחה לבעיה

08/11/2023 | 08:49 | מאת: מיכאל

היא אומרת שבזמן החדירה יש לה כאב אבל ממש חיצוני לא משהו בפנים אז זה אומר שזה לא בגלל שהיא מכווצת לא? אז מה זה יכול להיות?

ללא בדיקת רופא נשים לא יכולה לענות על שאלתך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים