וולודיניה, הומלץ ניתוח וסטיבולקטומי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/10/2023 | 16:02 | מאת: מאי

האם לאחר ניתוח וסטיבולקטומי עלולה להיות פגיעה תחושתית ובעצם לגרום להיעדר תחושה בנרתיק?

בעקרון לא צריכה להיות פגיעה תחושתית בנרתיק האם הניתוח עזר לכאבים? וכמה זמן עבר מהניתוח יכול להיות שאת עדיין מרוכזת באפשרות שיכאב ?

03/10/2023 | 20:59 | מאת: מאי

לא עברתי את הניתוח עדיין. מטופלת באלטרול ושוקלת לעבור ניתוח. חוששת מסכנות ויעילות ואם יש סיכוי לפגיעה תחושתית מסוימת שממנה אין דרך חזרה

הצלחות ניתוח במניעת כאבים כ 85 אחוז כשלונות ניתוח הן בהמשך הכאבים או בהחמרתם .דלקת. הצטלקות ירידה תחושתית לא משויכת לסיבוכיי ניתוח אני ממליצה לעבור ניתוח רק לאחר שמיצית את כל הטיפולים השמרניים

04/10/2023 | 10:58 | מאת: מאי

ירידה תחושתית אכן עלולה לקרות? איזה עוד טיפולים מומלצים לאחר כדורים?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים