יחסי מין ממושכים בהנאה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/08/2023 | 10:33 | מאת: מאוהבת כרונית

בת 60 עם רצון גדול לקיום יחסי מין על בסיס יומי. בעלי מספק אותי ברמות ועד לגמירה לוקח לי כשעה. הבעיה היא שבעלי מותש ואין לו כוח וגם הזקפה לאחר השפיכה נופלת. הוא מתנגד לקחת ויאגרה. מה האלטרנטיבות. פשוט אני מאוד חמה ומרגישה צורך גדול להמשך כולל חדירה. יש לציין שכמעט כל חדירה ביומה אני גומרת.

חשק מיני גבוה הוא יתרון שהרבה נשים בגילך איבדו אך צריך להתאים את יחסי המין לגיל של שניכם שעה עד הגמירה זה הרבה זמן לגבר לא צעיר לשמור על הזקפה ביחוד שיחסי המין הם בתדירות גבוהה ממליצה שתעזרי בויברטור כדי להוריד ממנו את ה״עומס״ ולפנות לטיפול מיני זוגי כדי למצוא פתרונות שיהיו טובים לשניכם

מצטרפת להמלצה של ד״ר אברמוב לפנות לטיפול מיני זוגי מוסמך, דרך אתר איט״ם, וכן להשתמש בויברטור ולהפחית את הלחץ על בעלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים