פרוגיליטון שאלה...........

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/08/2023 | 01:28 | מאת: ענת

שלום ד"ר, אם יש לי מיגרנות סביב מחזור. אולי בגלל הגיל החל מגיל 39. היום בת 48. יש מגרנות עם הקאה. החודש היה לי משהו מוזר: איבוד שיווי משקל בהתקפים. אח"ג היתה לי מיגרנה ואז עייפות כמה ימים. במהלך מיגרנה מרגישה ראיה קצת מטושטשת. כמו כן המחזור גם מקשה עליי. והרופא כתב פרוגילוטון בשביל הדימום והכאבים. בעצם אני סובלת כל חודש השאלה האם זה טוב אם יש מגרנה הורמונלית? או ללכת לנוירולוג. אגב: המזור שלי ממש סדיר כל החיים בדיוק מירבי. ורק כעת מתחיל קצת לזוז. האם הכדור מומלץ?

נראה לי שדבר ראשון צריך להתיעץ עם נוירולוג לגבי הארועים שקרו סביב המיגרנה אם אכן המיגרנות קורות רק סביב מחזור כדאי לשקול בהסכמת הנוירולוג טיפול הורמונלי אבל לא פרוגילוטון אלא כדורים שמכילים רק פרוגסטרון

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים