שאלה מופנית לד"ר אברהמוב

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/07/2023 | 16:50 | מאת: שירי

שלום ד"ר אני בת 31. בתולה לאחר אוננות אני מרגישה צורך עז במתן שתן ויש רגישות בדגדגן. בחודשיים האחרונים אני סובלת מתחושה זו (צורך עז למתן שתן ורגישות למגע בדגדגן) באופן קבוע לכל אורך היום והלילה. כלומר ללא אוננות בכלל. בדיקות דם, שתן והדמיה תקינות. קראתי שיש תסמונת שנקראת pgad. האם מה שאני מרגישה יכול להיות pgad?

לא נשמע כpgad כי בתסמונת הזו יש גיאוי מיני גבוה לא רק בדגדגן ויש צורך לאונן בלתי פוסק כדי להגיע לפורקן אם אני מבינה נכון אצלך עד רגישות למגע כלומר כאב וצורך להשתין כדאי לפנות לרופא גינקולוג סקסולוג כדי לשלול בעיות פיזיולוגיות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים