דימום אחרי יחסי מין.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/07/2023 | 23:20 | מאת: אילנה

שלום, אני כבר תקופה מדממת לפרקים אחרי יחסי מין. אובחנתי בעבר בווסטיבוליטיס ואני נוטלת גלולות יאז כבר 10 שנים אבל מעולם לא חוויתי דימומים. בדיקת קולפוסקופיה וביופסיה הראו דלקת שטופלה בעזרת דלאצין בהנחיית ד"ר ליאורה אברמוב, כולל שני כדורי פלוקנול למניעת פטריה. איזו סיבה יכולה להיות לזה שהדימומים חא מפסיקים אחרי הטיפול? לא מצליחה לקיים יחסי מין כבר קרוב לשנה.

את צריכה להבדק בזמן דימום כדי לראות מה המקור שלו אם אכן מהצוואר יכול להיות שצריך לעשות צריבה של כלי דם מדמם

15/07/2023 | 10:12 | מאת: אילנה קלניצקי

תודה על התשובה. הוא מתרחש רק כמה דקות אחרי יחסי מין. זה משהו שרופא יוכל לראות גם לא מיד אחרי?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים