שאלה שמיועדת לד"ר ליאורה אברמוב

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/06/2023 | 14:10 | מאת: אילנה

שלום ד"ר, הייתי אצלך ביעוץ לפני שבועיים בעקבות דלקות שנמשכות 8 חודשים וכאבים בחדירה שהחמירו. קיבלתי ממך מרשם לקרם דלצין לשבוע והנחיה להמשיך עם עיסויים בשמן שקדים ועזרקאין. סיימתי עם הטיפול בקרם, חיכיתי עוד יומיים לפני יחסי מין למקרה שנשארו שאריות, וקיימתי יחסי מין שהיו מאוד כואבים וגרמו לי לדמם. אני לא יודעת מה עוד לעשות. הייתי אמורה כבר להרגיש הקלה אחרי הקרם?

לא יכולה לענות מבלי לראות את התיק שלך תשלחי מייל למרפאה שבה ראיתי אותך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים