יחסי מין בגיל השלישי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/06/2023 | 11:28 | מאת: מירית המלכה

אני בת 60 והפרטנר הקבוע בן 66. מקיימים יחסי מין בתדירות גבוה וגם במשך היחסים לפעמים מעל שעה. קורה שלאחר תקופה מסוימת של קיום יחסי מין הפרטנר מגיע למצב של ללא יכולת זקפה בכלל למשך כמה ימים. מה הסיבה ומה ניתן לעשות למניעת התופעה. לא מעוניין בלקיחת ויאגרה

עם הגיל לוקח זמן רב יותר לגבר להגיע לזקפה עם גרוי, ויש הפסקה ארוכה יותר מפעם לפעם. הכי חשוב שאתם תמשיכו להנות מיחסי מין, גם בלי חדירה, בלי להילחץ וברוגע

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים