אנאורגזמה לאחר הפסקת פרוזאק

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/06/2023 | 12:33 | מאת: סנדרה

הי ליאורה אודה לעזרתך טופלתי במשך שנים בפאקסט שגרמה לי בהתחלה לחוסר יכולת להגיע לאורגזמה. זה חלף לאחר התרגלות לתרופה. לפני כחצי שנה החליפו לי לפרוזק שכמובן גרם לי גם לתופעה הנל ולא עשה לי טוב ונאלצתי להפסיקו ולעבור למירו. גם לאחר הפסקה של מעל שלושה חודשים מתקשה מאוד מאוד להגיע לאורגזמה וגם כשמגיעה היא לא עוצמתית כלל. הדגדגן לא גדל בעת הגירוי. האם ייתכן שנגרם לי נזק בלתי הפיך? מה עלי לעשות? תודה מראש

אין נזק שארי לאחר הפסקת תרופות פסיכיאטריות יכול להיות שגם המירו מעכב בצורה מסוימת אם כי פחות מהקודמות או שיש סיבות אחרות שגורמות לעיכוב אורגזמה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים