צריבה בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/05/2023 | 01:36 | מאת: אני

היי, אני בת 20 ושכבתי לראשונה לפני כמה חודשים עם בן זוגי והכל היה בסדר, לפני חודשיים שלושה התחיל לשרוף לי ברגעים הראשונים של החדירה עד כדי כך שצריך לחכות כמה שניות-דקה בשביל להמשיך. ניסינו גם חומר סיכה רגיל, גם חומר סיכה טבעי וגם ללא חומר סיכה.לא מרגישה שיש לי הפרשות חריגות או תסמינים אחרים, כי ניסיתי לקרא על זה, לפעמים זה גם שורף אחרי. ניסינו גם לעשות הפסקה של כמה ימים ואז לחזור וזה נשאר אותו הדבר.. אשמח ליועצך, תודה רבה

קשה לתת תשובה ללא בדיקה צריך בבדיקה לראות האם יש דלקת או רגישות יתר עצבית או בעיה בשרירי רצפת אגן לא כתבת באיזה אמצעי מניעה אתם משתמשים -אם התחלת גלולות יכול להיות שהגורם הוא הגלולות אם קונדומים יכולה להיות אלרגיה לגומי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים