בעיה בטונוס השרירים?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/04/2023 | 23:05 | מאת: אנונימית1986

אני בזוגיות כבר תקופה ארוכה. הוא הראשון שלי ואני שלו. יחסית בתחילת הזוגיות חוויתי דלקת חריפה בצוואר הרחם ולאחריה גם תקופה ארוכה של וגיניסמוס. ז״א המון זמן של כאבים ותחושה שלילית ממין. הוגיניסמוס טופל לבסוף ע״י פיזיו׳ והיום מבחינת כאבים הרבה יותר טוב וניתן ליהנות. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. בעלי מתלונן (ולטענתו זה היה ככה תמיד), שכשאני גומרת, הכיווץ של השרירים ממש מכאיב לו, ברמה שהוא לא מסוגל לזוז, כאילו נסגר עליו קיר. וזה כואב לו ומוריד לו בכל פעם. לאחרונה הנושא צף בצורה יותר משמעותית. אני גם רוצה לציין שכשהייתי נערה, לפי פעילות מינית, לא הצלחתי להחדיר טמפונים, ואף הלכתי לניתוח הסרת הקרום לצורך הנושא. אני חושבת שאולי כל זה קשור (כולל הוגיניסמוס) ואולי יש לי איזשהי בעיה בטונוס השרירים. האם פיזיותרפיה רצפת אגן תעזור? איך מאבחנים את הבעיה, במיוחד כשהיא מתרחשת ברגע כלכך אינטימי ופרטי שלא ניתן לבחון? 2. החשק שלי עדיין לא כמו שהיה בתחילת המערכת יחסים, ואני לא מצליחה להחזיר אותו. אני עדיין נרתעת קצת מיחסים. בעיקר בגלל שכל פעם כמעט יש חוסר שביעות רצון מאחד הצדדים - בגלל הבעיה שרשומה בסעיף 1, וסיבות אחרות. הייתי שמחה לעצות או טיפים גם בנושא (לטיפול ביני לבין עצמי)

כדאי לחזור לפיזיו כדי לראות אם ניתן לשפר את מתח השרירים שנית נסי להגיע לאורגזמה לפני חדירה כך שבעלך לא יסבול ואת תהני אולי לא כמו בחדירה ובכל זאת זמנית להרגיע את המצב כדאי לפנות לטיפול מיני זוגי כדי להקטין מתחים מיניים האם בעלך יכול לחוש מתי את כמעט מגיעה לאורגזמה ואז לצאת? נראה לי שבתזמון כזה הבעיה יכולה להפתר

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים