תסמיני קנדידה משטחים שליליים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/04/2023 | 11:50 | מאת: אילנה

שלום, אני כבר כמה חודשים סובלת מסתמינים והפרשות שנראות כמו של קנדידה, טופלתי בפלוקנזול ונרות פולידין אבל מספר משטחי נרתיק שעשיתי לאחרונה יצאו שליליים. חיובית לפפילומה בזנים שהם לא 16 ו18 ומחוסנת. אני מחכה כבר כמה חודשים לקולפוסקופיה. נוטלת פרוביוטיקה לנרתיק ואין שיפור בתסמינים. מה עוד ניתן לבדוק ואיך ניתן להקל?

19/04/2023 | 11:51 | מאת: אילנה

אציין גם שנוטלת גלולות יאז קרוב ל10 שנים, ווסת אחרונה לפני שבוע.

אם המשטחים חוזרים שליליים זה לא קנדידה או חיידק וחבל לקבל טיפול לשוא צריך לבדוק אאם רשום במשטח פלורה תקינה או העדר פלורה נרתיקית כי אז ניתן לטפל בהתאם לזה פני לרופא מומחה לנושא

נסילהפסיק לחודש חודשיים את הגלולות ולראות אם זה יקל עם התלונות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים