נשירת שיער הורמונלית.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/04/2023 | 18:27 | מאת: בת 48

הי, יש לי נשירת שיער חזקה ( לא פעם ראשונה). גם תמיד היה לי סביב המחזור אבל לא ממושכת. שאני אומרת נשירה חזקה זה יכול להיות חצי שנה, שנה. אפילו היה לי מעין שבילים /קרחות בצד. הייתה לי גם בעיה של אנמיה/חוסר ברזל. וקיבלתי כבר פעמיים בחיי עירוי לוריד. בנובמבר היה לי עירוי. האם הנשירה המסיבית שיד עכשיו זה כתוצאה מאז? או שזו נשירה הורמונלית?כי אני שוב מרגישה שמתחילים לי הקרחות... שאלה נוספת: גלולות מונעות נשירה או שיש סוג מסויים שמונע? הבנתי שזה קורה בגלל ירידה באסטרוגן ( או אולי תנודות האסטרוגן) ולא הפרוגרסטרון. יש מה לעשות? כמו כן במחזור יש לי חצקון שיוצא מאוד לא יפה עם מוגלה וכולם מעירים לי כאילו שאני לא רואה. זה יוצא באותו אזור כל פעם . מנפח את כל העור וזה גם כואב. אני מרגישה שאני בחוסר איזון הורמונלי.. האם יש איזהו פתרון לתופעות אלו?

ממליצה לפנות דבר ראשון לרופא עור לברור ולעשות בדיקות דם כלליות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים