פרק ב' עם המון חשק ואהבה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/03/2023 | 08:31 | מאת: רוני

אלמנה שכבר 4 חודשים בקשר רציני עם אלמן שנינו בגילאי ה 60+. בן זוגי הוא בכושר גופני טוב ואני פחות. זה בא לידי ביטוי בכמות היחסים ומשכם. אני לא עומדת בקצב שלו. רציתי עצות מה לעשות כדי להיות בכושר גופני טוב שלא אתעייף מהר. משקלי הוא 52 קילו ובן זוגי 59 קילו.

התשובה בשאלה אמרת שאינל בכושר טוב כדאי להתחיל פעילות ספורטיבית מבוקרת דבר שני כדאי שהפעילות המינית תהיה מתאימה לשני בני הזוג ואם קשה לך לעמוד בקצב שלו לעשות הפסקות למתן את הפעילות לשנות תנוחות שידרשו ממך פחות מאמץ

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים