פטריה חוזרת כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/02/2023 | 11:06 | מאת: אילנה

שלום, אני סובלת כבר כחצי שנה ממשהו שנראה כמו פטריה. משטח לפני כמה חודשים יצא חיובי לקנדידה וטופלתי בכמה סבבים בנרות אגיסטן, פולידין וכדורי פלוקנזול והתסמינים חזרו כל פעם. השבוע עשיתי משטח נוסף שיצא שלילי לקנדידה וצביעת גרהם, נצפו תאי אפיתל רבים ומעט תאי דם לבנים. בדיקת פאפ יצאה חיובית לזנים לא מסוכנים (מחוסנת) וציטולוגיה תקינה. מה עוד אפשר לבדוק כדי למצוא את הגורם לתסמינים ולטפל פעם אחת ולתמיד?

נסי לחזור שוב על משטח נרתיקי אם גם הוא שלילי אין לך פטריה וצריך לעבור לטיפולים אחרים תלוי מה הסימפטומים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים