וולוודיניה- כאבים ביחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/01/2023 | 18:28 | מאת: אושר

היי, אני בת 26, נוטלת גלולות מינס כ3 שנים (באותו זמן גם התחלתי לקיים יחסי מין). אני סובלת מכאבים בעת קיום יחסי מין (בפתח) שלאחריהם יש לי צריבה באיזור ובמתן שתן ולפעמים גם דימום קל שמופיע ישר אחרי או אחרי יציאה (זה בוודאות מאיזור הפות וזה מרגיש חיצוני כי כל איזור הפות שורף כשנוגעים), ממש כמו קרע/פצע. הייתי לפני כמה חודשים במרפאת עריה ונאמר לי שיש לי וולוודיניה וקיבלתי מרשם למשחה acg ברקיחה אישית למשך חודשיים אך לא הרגשתי שיפור ניכר. מה אפשר לעשות? אין לי חשק מיני, ניסיתי להשתמש גם בחומרי סיכה ולא עזר… אני כבר ממש מתוסכלת. כל נסיון מדכא ומרתיע. מה ניתן לעשות בכדי להקל על זה? האם זה באמת נשמע כמו וולוודיניה?

אכן נשמע כמו וולוודיניה יש ביבות דונות להווצרות הכאבים אחת מהן היא הגלולות יתכן והכאבים קשורים לגלולות תפני לרופא מוצחה לוולוודיניה לבדיקה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים