גרד בנרתיק שלא עובר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/11/2022 | 15:18 | מאת: אילנה

שלום, אני כבר כמה חודשים סובלת מגרד בנרתיק והפרשות לבנות ללא ריח. הייתי אצל מספר רופאים שונים, קיבלתי טיפולים של נרות אגיסטן, כדורי פלוקנזול ונרות פולידין. משטח לפני כחודשיים יצא חיובי לקנדידה. אחרי הטיפולים הגרד חזר, נעשה משטח שוב וקיבלתי היום תשובה שלילית לקנדידה ותאי אפיתל ++. בדיקת שתן למחלות מין שלילית. טיפול נוסף בנרות פולידין ופלוקנזול לחודש ללא שיפור. איזו בדיקה נוספת ניתן לבקש?

סל העל מבחינת הברורים עשית את מה שצריך אם הגרד חיצוני בשפתיים הייתי מבקשת וולווסקופיה אם הגרד פנימי אולי משלימה עם בדיקת פאפ

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים