כאבים בחדירה מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/02/2022 | 14:42 | מאת: קרן

אנחנו זוג בנות 5 שנים ביחד פלוס ילדה משותפת יש לנו בעיה שמשותפת לשתינו-כאבים בזמן חדירה (אביזר הסטראפ און) אצל זוגתי זה ממש כאבים איומים בחדירה.. ואצלי-שהיא חודרת אלי -יש פעמים שאני נהנית ממש, אבל גם לפעמים יש לי כאבים במיוחד בכניסה של האביזר מה ניתן לעשות? שתינו נבדקנו אצל רופא נשים ופיזית הכל תקין.

כדאי לפנות לגינקולוג סקסולוג לפעמים הבעיה היא כווץ ומתח של שרירי רצפת אגן לפעמים רגישות יתר עצבית בכניסה לנרתיק מה שנקרא וסטיבוליטיס קשה להעריך מה הבעיה ללא בדיקה גם אם רופא נשים לא מצא בעיה פיזית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים