השפרצה נשית רק מסטיספייר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/11/2021 | 12:57 | מאת: אני אחת

אני בחורה בת 28. שמתי לב שאני מצליחה מה שנקרא"להשפריץ " רק בזכות הסטיספייר . אבל כשאני מקיימת יחסים עם בת הזוג שלי-זה לא ברמת השפרצות , נרטבת אבל לא כמו עם הסטיספייר . יש לזה סיבה לדעתכן? אוסיף ואגיד שאני בנאדם מאוד מאוד עצור , קשה לי להשתחרר באופן טבעי..גם מתמודדת עם חרדות ופוסט טראומה .

הכל עניין של עוצמות גירוי ואין ספק שבשימוש עם ויברטור העוצמות יכולות להיות הרבה יותר גבוהות מאשר בכל מצב אחר בנוסף שמעורב עוד בן אדם באקט המיני אנחנו לא משוחררים כמו כשאנחנו לבד עם ויברטור

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים