האם זה הגיוני שיש ריח גוף חזק יותר לפני מחזור?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/10/2021 | 20:10 | מאת: תמר

שלום, שמתי לב שאין לי ריח גוף ושאני אפילו יכולה בלי דיאודורנט. כלומר דווקא דיאודורנט עושה סוג של יח. שיהיה ברור אני מתקלחת 3 מקלחות ואני אוהבת מאוד את האמבטיה, אבל צריך לחסוך במים. המצב: לפני מחזור, אני מרגישה ריח גוף וזה משגע אותי כי אני לא סובלת ריוחת גוף.גם כך אני יודעת שאני צריכה לקבל. לא משנה כמה אתקלח זה יהיה. גם אם אני בבית והתקלחתי. אז אחרי כמה דקות. האם זה הורמונלי? ואיך אפשר לנטרל?- לא מצליחה . דאודורנט רק עושה שילוב הזוי.. תודה

האמת לא מכירה עבודות שמקשרות בין ריח גוף לתקופה שלפני מחזור אבל תנסי לפנות לרפואה מ שלימה אולי יעזרו לך. מתארת לעצמי שאיך נוטלת גלולות, אולי גלולות יכולות לשנות אך התופעות שלפני מחזור

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים